Hlavní partneři Interligy


BK Nová Paka

Město Nová Paka

Články

Zimák opět otáčel, Grizzlies porazili Divou Báru

lvizimak6koloHokejisté týmu HC Zimák Jičín se pomalu stávají specialisty na 3. třetiny. Potvrdili to už třetí utkáním v řadě a tentokrát to "odnesli" Novobydžovští Lvi. Skóre v 11. minutě otevřel Jan Lihan. Zimák si našel odpověď v 16. minutě, kdy se po samostatném úniku prosadil Radek Drusan, jenže ve 26. minutě byl stav skóre již 3:1 pro domácí Lvi, když se postupně prosadili Jakub Gottwald a znovu Lihan. Za tohoto stavu se šlo do kabin a na tahu byli tentokrát hosté.

 

 A obrat se zdařil i v tomto utkání. Pouhých 39 vtěřin po startu 3. třetiny snížil Marek Lukáč a v 51. minutě rozjel tento hráč akci, na jejímž konci stála známá dvojice Žďárský, Kubíček - 3:3. Obrat dokonal svým druhým gólem Radek Drusan a protože zmrazení Lvi se již do konce utkání neprosadili, zůstává Zimák nejen vedoucím týmem skupiny "A", ale v šesti odehraných kolech doposud neztratil ani jediný bod.

Druhý pondělní zápas nenabídl tak velkolepou podívanou, zato se vyznamenali obrany obou soupeřů. Zejména ta týmu Grey Grizzlies Hořice byla téměř bezchybná a bíločervení na ni postavili cestu k vítězství. Po brankách Běliny, Čiháka a Erbena bylo téměř rozhodnuto. Za Divou Báru se prosadil pouze Milan Rosůlek, který v 43. minutě v pádu překonal skvěle chytajícího debutanta v brance Grizzlies, Miroslava Valentu. Hořice se tak v tabulce dotáhli právě na svého soupeře, který má však k dobru ještě "rozehrané utkání" s Novým Bydžovem.

 

Komentáře   

 
0 #4 Machic 2012-12-01 09:11
Paráda, fakt že jo. Tyhle články o zápasech jsou perfektní. Jen tak dál.
Citovat
 
 
+1 #3 karbus 2012-11-30 07:47
Hodně dobrý stránky, dobrá práce jenis :lol:
Citovat
 
 
0 #2 Kubajs 2012-11-28 10:50
To jo,kam se sere Joska Jebavej a jeho slovní hrátky ;-)
Citovat
 
 
+2 #1 rosi 2012-11-27 19:36
Teda jenis, jestli to bude takhle fungovat dál, tak jseš adept na křišťálovou lupu :lol:
Fakt dobrý.
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Facebook