Hlavní partneři Interligy


BK Nová Paka

Město Nová Paka

Články

Vapos a Revival přímo do semifinále

AKTUALIZOVÁNO 7.1. 21:00

Páté kolo z celkových 8 nadstavbových rozhodlo, že si Vapos a Revival s velkým předstihem zajistili přímou účast v semifinále. Sklepy TEAM a Libáň čeká čtvrtfinále.

Závěrečný duel Skupiny N-2 mezi Řáholcem a Blaty rozhodl o účasti Řáholce v lepší čtveřici, čili B-1. Na zaváhání Řáholce čekalo Kopidlno, ten ale utkání s přehledem zvládl a vyhrál 7-2.

 

Zkraje ledna mají elitní týmy poměrně dlouhou přestávku a během ledna jim program připravil ještě celá tři kola, už nyní je ale definitivně jasné, že přímo do semifinále postoupí spolu s Revivalem i Vapos. Naopak Libáň a Sklepy TEAM si budou své "místo na slunci" vybojovat ve čtvrtfinálových soubojích.

Definitivu přineslo 5. kolo Skupiny N-1, jehož oba výsledky tento stav určily. V souboji o průběžné vedení se střetl Vapos s Revivalem o "krále" mezi jičínskými týmy a tentokrát byl úspěšnější Vapos. Do utkání nastoupil v 15-ti členném složení a především zásluhou výborné defenzivy si během druhé třetiny vybudoval náskok tří gólů. Velkou měrou se o něj zasloužil klan Bernardů, jejichž jméno je podepsáno pod čtyřmi góly. Revival se v utkání prosadil jen dvakrát zásluhou Erika Bodyho, což poprvé v sezoně na body nestačilo. Vapos zvítězil 5-2 a nadále se může pyšnit nejlešpí defenzivou v lize, navíc na čele dotáhl svého soupeře a nyní zaostává jen o skóre. 

Zároveň je rozhodnuto, že se oba týmy utkají v sobotu 8.2. (pravděpodobně) o zisk Prezidentského poháru.

Bodově se srovnaly i týmy na třetím a čtvrtém místě, tedy Libáň a Sklepy TEAM. Oba mají v nadstavbové části výrazné problémy s docházkou, což se projevuje i na nevyrovnanosti výsledků. Počet rozhodoval i tentokrát, když se Libáň dokázala sejít ve slušném počtu 12-ti lidí, zatímco Sklepy TEAM nastoupil jen v 7 hráčích.

V divokém utkání se moc nepředvedli gólmani, kteří za svá záda pustili celkem 23 gólů. Skóre se několikrát přelévalo. Na dva rychlé góly Libáně soupeř hned 5x reagoval, přičemž diváci mohli být svědky nejrychlejšího hattricku v historii JHL. O něj se během 118 sekund postaral Tomáš Nádvorník. Jenže jeho týmu postupně docházely síly. Už ve 22. minutě vrátil vedení 6-5 Libáni Jan Smetana a hlavně se probudila smrtící dvojice Ondřej Kohout - Václav Dušička. Ještě jednou si vzaly Sklepy vedení zpět, ale poté naplno převzala dominanci v utkání Libáň. Dušička zaznamenal 9 bodů (5+4), Kohout 6 (4+2). Libáň vyhrála 14-9 a Sklepy v tabulce předskočila.

Komentáře   

 
0 #1 lilufokunoowu 2021-05-22 11:11
http://slkjfdf.net/ - Qncovob Ageiibo jti.iyye.jhl-ne re.cz.quh.ul http://slkjfdf.net/
Citovat
 

Přidat komentář


Bezpečnostní kód
Obnovit

Facebook